Update cookies preferences
SelfSame - Incarcare Cartuse
Incarcare Cartuse

Instructiuni de utilizare a cartuselor reincarcabile

Montati cartusul nou imediat dupa scoaterea din ambalajul lui original, dupa ce in prealabil ati indepartat banda autoadeziva de pe cartus.

Pentru ca rezultatele la imprimare sa fie optime, dupa introducerea cartusului in imprimanta, trebuie efectuata operatia de "curatare cartus".

In cazul imprimantelor color, consumarea culorilor nu este uniforma, depinzand de culoarea predominanta ce urmeaza a fi imprimata. Dupa terminarea unei culori, cartusul trebuie reumplut imediat si este de evitat folosirea imprimantei fara una dintre culori!

A nu se lasa pe perioada verii cartusul nefolosit, iar pentru prevenirea uscarii acestuia, se recomanda printarea saptamanala a catorva randuri de color si de alb/negru. Fiecare producator de imprimanta recomanda un numar de pagini de printat pe luna. De preferat este a nu se tiparii incontinuu peste 10 % din volumul de pagini recomandate de producator.

Utilizand prafuri specifice pentru fiecare tip de imprimanta, va asiguram de rezultatul optim al procesului de reincarcare.

Instructiuni de utilizare a cartuselor cu toner reincarcate:

  • Cartusele dupa remanufacturare trebuiesc transportate in conditii maxime de protectie, in pozitie orizontala, evitandu-se socurile mecanice;

  • Cartusul trebuie usor agitat pentru a obtine o distribuire uniforma a tonerului si numai dupa aceasta procedura se poate introduce cartusul in imprimanta;

  • Datorita anumitor elemente specifice operatiei de reincarcare si dupa efectuarea probei de tiparire a minim 10 pagini, cartusul reumplut va functiona la parametrii normali;

  • Se va evita expunerea la lumina a cilindrului fotosensibil si atingerea acestuia; Cilindrii sunt fotosensibili si se deterioreaza. Pastrati cartusele in pungi negre, in locuri ferite de lumina, de umezeala, caldura excesiva.

  • Nu rotiti cilindrul fotosensibil fortand pinioanele.

  • In perioada rece a anului, pentru a evita condensul, este recomandat pentru cartusul de toner, sa fie lasat cel putin o ora la temperatura camerei.

  • Nu trebuie lovit si scuturat cartusul pentru a salva putin praf deoarece acesta se poate deteriora iar praful rezidual se poate imprastia in imprimanta.

  • Dupa remanufacturare, pentru evitarea pierderii proprietatilor tehnologice cat si umezirea tonerului, cartusele nu se depoziteaza pe o perioada indelungata de timp.

  • Evitati atingerea contactelor, a circuitelor electronice, a componentelor inlocuite(ex. Cilindru)

  • Nu incercati resetarea cipurilor de memorie de pe cartus.

* Imaginile produselor au caracter informativ. Informatiile aferente produsului se pot schimba fara o notificare prealabila.

SelfSame - Incarcare Cartuse

Carol Park Residence Bd. Marasesti, Nr. 2B, Bl. B, Sc. 1, Et. 1, Ap. 2 Interfon: 02 Bucuresti, Romania

CONTACT:

Telefon: 021.330.72.92

Telefon: 0730.558.018

office@incarcarecartuse.ro